Yükleniyor...

Tek kuleli ahşap çocuk oyun grubu Tek kuleli ahşap oyun grupları az yer kaplaması ve dar park ve bahçelerde tercih edilir.

Tek kuleli ahşap çocuk oyun grubu

Tek kuleli ahşap çocuk oyun grubu

Tek kuleli ahşap oyun grupları az yer kaplaması ve dar park ve bahçelerde tercih edilir.

Ürün Grubu : Ahşap Oyun Grubu

TEK KULELİ AHŞAP OYUN GRUPLARI

 

Genellikle daha çok küçük ve dar alanlarda az yer kapladığı için Tek kuleli Ahşap oyun grupları tercih edilmektedir. Bundan dolayı anaokullarında, çocuk kreşlerinde, oturma alanlarında, sitelerde ve küçük boyutlu parklarda tercih edilmektedir.

 

Özellikle ahşap tek kuleli oyun grupları tercih edilmektedir. Yoğun şehir hayatı içerisinde küçük alanların dahi çocuklarımız için enerjilerini harcamaları ve en azından kendilerine vakit ayırmaları için önemlidir. 

Çocukluk çağında oyun alanlarında oyunlar oynamak,  tahterevalliye binmek, kaydırakta kaymak merdivenden kuleye çıkmak ve halatlardan tırmanmak dahi onlar için mini bir terapi halini almaktadır. Çünkü onlar için en değerli zamanlar oyunlarda arkadaşları ile beraber geçirdikleri zamanlardır. Anne ve babalar yoğun şehir hayatında ve yorucu iş temposunda buldukları her vakitte çocuklarını parklara çıkmaktadırlar. Günümüz dünyasında geniş oyun alanlarının azlığından dolayı çocuk oyun grupları özellikler tek kuleli oyun grupları önem taşımaktadır. 

Ağaç dünyasının tecrübeli ekibinin özellikle insan vücuduna zarar vermeyen ürünlerden ürettikleri ahşap oyun grupları ile en kısa zamanda montaj yaparak ürünlerinizi teslim etmektedir. Türkiyenin neresi olursa olsun tek kuleli ahşap oyun grubunu profesyonel ekipler tarafından montajı  ve teslimatı yapılır. 

Ayrıca fiyat performans olarakta uygun çözümler kuran firmamız sizler en uygun ödeme opsiyonları sunmaktadır. Tek kuleli ahşap oyun grupları ve diğer imalatını yaptığımız ahşap ürünlerin üretim ve montaj hatalarına karşı üretim aşamasında titizlikle incelenmekte ve oluşabilecek problemler için önceden tedbir alınmaktadır.

Ahşap oyun parklarında büyüklerinin gözetiminde çocuklarımız grup olarak oyunlarda oynamaktadırlar. Takımlar halinde zamana karşı veya pun sistemine karşı yaş gruplarına göre oyun gruplarında oluşturulmaktadır. Oyun grupları ile oyun oynayan çocuklarımız bireyselliğin yanında takım oyununu ile ekip içerisinde yardımlaşmanın önemini kavrarlar. En güzel mutlu günler için ahşap oyun grupları ve oyun parkları çocuklarımız vazgeçilmez oyun arkadaşları olmaktadır.

Tek kuleli ahşap oyun grupları kurulacağı yere, mekana göre örneğin site bahçesine, parka veya okul bahçelerine göre ölçüleri alınmakta ve üretimi yapılmaktadır. 

 

Tek Kuleli Ahşap Oyun grubu hakkında bilgi için

Tel: 0212 691 16 63

info@agacdunyasi.net